Entourage

Wednesday, August 13, 2008

Maya

Syaiful Baharim penuhi impian Maya Karin di hari bahagia


UNTUK majlis akad nikah, Maya akan memakai gaun labuh dengan rekaan moden, berserta kain layah. Menggunakan kain taffeta warna gading. Mementingkan ciri kesopanan, bahagian bawahnya sedikit kembang, bagi mewujudkan ciri tak lapuk dek zaman.

BAGI acara sivil pula, Maya akan mengenakan jaket moden putih berserta skirt rona serupa yang menutup lutut. Kedua-duanya diperbuat daripada kain Dutchess Satin. Rekaannya dikatakan ala gaya Carrie Bradshaw, watak popular daripada siri Sex and the City.

MAJLIS resepsi pula bakal menyaksikan Maya memperagakan gaun moden putih gading diperbuat daripada kain satin. Ia direka bagi membolehkan pelakon itu bergerak bebas pada majlis berkenaan. Kesemua gaun Maya menggunakan fabrik diimport.

INFO
SYAIFUL dan Maya saling mengenali dan bekerjasama sejak tahun 2002 ketika artis itu mula hendak mencipta nama dalam dunia hiburan tempatan.
PEREKA ini sering kali menggayakan Maya dengan rekaannya termasuk ketika artis jelita itu menghadiri majlis anugerah.
MAYA juga artis pertama yang mengenakan rekaan Syaiful apabila pereka itu memiliki butik sendiri di Sri Hartamas. Maya ialah bidadari Syaiful bagi koleksi ciptaannya sebelum ini.
CIPTAAN Syaiful dikatakan menepati cita rasa Maya, menyebabkan kedua-duanya kekal bekerjasama sehingga sekarang.
ANTARA artis lain yang turut mengenakan rekaan Syaiful ialah Dayang Nurfaizah, Fazura, Wardina, Dynas, Julia Ziegler dan ramai lagi.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin